ВИСОКО КАЧЕСТВО ПО ФРЕНСКИ

Всяко творение на Galénic започва с желанието за създаване на изтънчени и ефикасни формули с безупречно качество. Това постоянно търсене на съвършенството се вписва в цялостния ни подход за Високо качество: строг подбор на суровините, непрестанно и постоянно тестване и строг контрол на формулите по веригата на производство. За това, ние избрахме производството на нашите продукти да се извършва единствено в Европа и в частност за 90% от тях, във Франция, с цел съхраняване знанията и уменията на нашите Майстори-Моделиери и на нашите процеси на производство. Създадени и произведени основно във Франция, нашите продукти за грижа са разработени в изследователските центрове и заводите на Лаборатории Пиер Фабр в сърцето на област Тарн в Югозападна Франция.

MADE IN FRANCE ОТ РАЗРАБОТВАНЕТО ДО ПРОИЗВОДСТВОТО

Изследователски център Вигуле-Озил

Майсторите-Моделиери на Galénic работят в сърцето на този изследователски център, стълб на нашите знания и умения, създавайки уникалните ни формули. Основните етапи се извършват там: задълбочен подбор на ползваните суровини, уникални комбинации в основата на нашите грижи с Високо Качество.

Създадено в Париж

Френска марка основана в Париж през 1978 г.
Първите грижи с марката Galénic са създадени през 1970-те години в Париж, столицата на модата и изкуствата. Столица на френските знания и умения, Париж е известен с високото качество на своите произведения чиито качество и елегантност са признати в целия свят. И днес, вярна на своята традицията, една формула на Galénic е винаги уникална.

Оценка и тестване в Тулуза

Galénic винаги тества и проверя ефикасността и сигурността на своите продукти. Тестването се извършва в Изследователски и Научен Клиничен център в St. Jacques в Тулуза.

Производство в Суал

Завод на марката от дълги години, в Суал се произвеждат и опаковат грижите на Galénic от повече от 40 години.

 

НЕПРЕКЪСНАТ СТРЕМЕЖ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО

От своя основател визионер, Пиер Фабр, до Майсторите-моделиери на формули, философията на Galénic остава непроменена – в неуморно търсене на изключителната формула за съвършената грижа. Да бъдеш едновременно страстен създател и научен експерт винаги позволява потапянето в дълбините на процеса на сътворяване. Всяка формула е специално разработено сътворение. Научните изследвания за съвършеното съчетаване се изготвят без компромис, напредвайки стъпка по стъпка. За някои продукти минават години, за да бъдат пуснати на пазара. Необходими са девет месеца, за одобрението на нова активна съставка и години за откриване на точното съчетание.

Накрая, всяка формула е създадена съгласно производствените стандарти, вдъхновени от фармацевтичната култура на лабораториите Pierre Fabre, изпитана многократно, до доказване на нейната ефикасност. Този непрекъснат стремеж към съвършенство тупти в сърцето на Galénic и облича и най-дребните детайли, от създаването на формулата до опаковането.

СЪВЪРШЕНСТВО ДО БЕЗКРАЙНОСТ

Чрез асоциацията със знак за безкрайност, монограмата символизира стремежът към съвършенство на Galénic. Този непрекъснат, безкраен стремеж изразява оригиналната идентичност на Galénic.

Това лого, което е символ на нашата идентичност, облича и подписва всяка опаковка, която съхранява изключителна формула.